Home
  • Foto 1
  • Foto 2
  • Foto 3

Als je sportpark Crailoo binnen rijdt en je gaat na het dierenasiel rechtsaf kom je aan het einde bij korfbalvereniging Hilversum uit.
Eigenlijk is korfbalvereniging niet meer het juiste woord gezien de vele activiteiten die je bij onze vereniging kunt doen: Jeu de boules, keep-fit, klaverjassen, darten, bingo, korfbal. En als op zondag thuis wordt gespeeld, dan worden er met de hele kleintjes, de kangoeroes, spelletjes gedaan.

Voor elk wat wils dus en dat is waar onze vereniging voor staat. Eén grote familie met activiteiten voor alle leeftijden. Ons adagium sportief maar wel gezellig!
Om een idee te krijgen hoe het bij onze vereniging gaat en wat wij doen verwijzen wij graag naar ons fotoalbum, de link vind je rechtsboven op de website en de gele knoppen met de nieuwsflitsen en ons clubblad ‘de Plotter’. Onderaan de website staat de Activiteitenkalender.

Indien mogelijk geven wij ook andere verenigingen de ruimte op ons complex. Zo oefenen bijvoorbeeld drumcorpsen Beatrix en Jong Beatrix op ons veld en zijn wij de startlocatie voor de avondvierdaagse Hilversum.

Dus kom eens langs om kennis te maken of misschien (geheel vrijblijvend) een keer mee te trainen of een jeu de boules balletje te gooien. U bent van harte welkom !

De Vriendenloterij

Beste leden, vrienden en sympathisanten,

KV Hilversum is één van de goede doelen van de Vriendenloterij en daar is de vereniging heel blij mee want van ieder lot die aan onze vereniging wordt gelinkt ontvangen wij de helft. Een welkome aanvulling van de clubkas. Wilt u ook mee doen of uw lot omzetten dan is dat mogelijk telefonisch of via de site van de Vriendenloterij. De code van KV Hilversum is 10642.
Uw penningmeester

Bestel via SponsorKliks

Wilt u de club steunen? Bestel dan online je producten via de link van SponsorKliks! Hoe werkt het? Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie
 stort SponsorKliks op de bankrekening van KV Hilversum.

Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert KV Hilversum hier direct van!

Gebruik deze link

De activiteitenkalender

Van harte!

 Gesponsord door: